Kan det bli värre?

Ibland ångrar jag att jag inte flyttade. Upptäcka en ny stad, börja en ny skola, träffa nytt folk, nya möjligheter. Att vara arbetslös är inte det roligaste. Man blir deprimerad och pillren gör inte saken bättre. Man sitter ensam 5/7 dagar i veckan. Att gå i skolan verkar vara så mycket lättare och roligare även om det kan vara jobbigt.

Funderar på om jag ska ut och gå, kanske till och med springa imorn i skogen. Sen ska jag ut på stan och söka mig lite jobb. Får se hur det kommer gå. Med min tur så får jag hoppas att dom iaf vill ta imot mina papper.


Sandraa. ♥

Rensar datorn

Sitter här och väntar på att mina filmer ska flyttas klart till Ällens hårddisk. Har suttit här en timme nu och det är fortfarande 40 min kvar. När det är klart ska jag rensa datorn, för den börjar bli lite seg och jag har alldeles för mycket filmer serier och bilder. Ska försöka bränna det mesta. Men jag lär väl få köpa nya skivor imorn, för dom börjar ta slut nu.

Var med pappa och handlade på dagen sen stack vi till Sibylla och åt. På vägen hem ringde Malin och sa att vi skulle ta bussen kl 8:20 imorn till Trollhättan. så jag och pappa åkte till Gustav och hämtade mitt fritidskort.
http://wendiiigo.bilddagboken.se

HareBra

En jävla cyklade

Igår var jag på stan med Malin och Gustav, shoppade upp lönen och fikade. Jag och Malin bestämde att vi skulle till Trollhättan på fredag, shoppa mer. :D När Malin sen gick hem för att göra sig klar till jobbet gick jag och Gustav till Rörstrand och kollade lite, även inne på museét. Sen åkte vi hem till honom för att mata och släppa ut My tills hans mamma kom hem. Men hon var redan där när vi kom dit, så vi åkte och skulle köpa kalvfrikadeller åt My som behövde det för sin mage. Vi åkte först till Gammelstans och sen till maggasinet. Men vi hittade inget. Innan vi åkte hem till mig åkte vi till Elgiganten och ÖB, där vi träffade Ällen och köpte en massa godis. När vi kom hem till mig tittade vi på Hitta Nemo. Alltid lika spännande. ^^, Vi hade tänkt att åka och hämta kinamat, men var lite för fulla med godis + att det var stängt. =/
Varför ha stängt på måndagar, tror dom att folk inte äter på måndagar?? :O:O:O

Köpte:
En höstjacka på Vero Moda
En sorts t-shirt liknande jacka på Gina Tricot
En låda piller
En SOLO tidning
En jäkla massa godis


Idag åkte jag till stan och träffade Gustav 12:15. Vi gick och besökte Malin lite innan vi gick och käkade kinamat, eftersom det inte blev något igår. Sen åkte jag hem och tittade på "Beck" och "The presitge" med pappa. När han åkte iväg på fotboll satte jag mig här och kollade lite på "One tree hill". Tröttnade lite på det sen och började städa mitt rum och bar ut min säng. Ida hjälpte mig att bara in min nya. Bäddade och låg här sen ett bra tag när Ida satt vid datorn och tjötade med mina ex. klasskompisar. :P
Efter ett tag kom Ällen och Gustav, vi började spela spel, UNO och Melodifestivalsspelet. Jag är verkligen SÄMST på spel!!!!!!! :O:O:O Jag förlorade på UNO typ 3-4 ggr och Melodifestivalsspelet en ggn. Helt otroligt!!!
Nu ska jag sova i min nya säng!!! :D:D:D


HareBra ♥

Liknande inlägg