Bott hos Malin hela helgen

Har bott hos Malin hela helgen. Därav den dåliga uppdateringen. 


  T O R S D A G !  
Hon kom och hämtade mig sent på torsdagkvällen efter hon hade varit i Ullared med svärfäräldrarna. Vi kollade efter lite film som vi kunde ha med och se i helgen jag packade klat det sista jag skulle ha med mig sen åkte vi hem till henne.

Jag fick se lite av det hon köpt i Ullared, vid 00.30 typ satte vi oss och tittade på Horton Hears a Who! Den var bra, jag gillar Katie bäst. En liten gul boll, jätte söt tills hon plötsligt gör något och ser läskigt ful ut! =) Filmen var slut vid 02.00, då gick vi och la oss men somnade inte för än 03:00.


                    
                                                    K A T I E !  F R E D A G !   
Jag vaknade några ggr vid 8:00 när Johans klocka ringde. Jag lyckades iaf få stopp på den och somna om igen. Sen vaknade vi båda två samtidigt vid 11:00. Det var rät läskigt. Jag låg på mage och vände mig mot mitten för att se om Malin var vaken, samtidigt gjorde hon samma sak. Skit läskigt!! :O:P

Vi gick upp och åt frukost vid tvn, sen ringde Basse och ville gå på stan. Vi väntade på att ha skulle bli klar i skolan sen träffade vi honom vid Jack&Jones. Jag gick till banken och satte in pengar och fixade så att pengarna från försäkringskassan kommer in direkt på kortet istället. Så jag slipper åka till banken varje månad.

Sen gick vi runt på stan, Jag och Malin köpte båda likadana byxor billigt och bra , bara 99:- på ginatricot. Sitter i dom just nu, rätt sköna fast dom hade lite konstig passform. Vi drog iaf iväg och åt på Läckögrillen och handlade lite smått och gott på Hjertbergs till kvällen. Sen gick vi en sväng till på stan. Jag hittade ett linne att ha på kvällen. Rosa! =) Gillade den även om den inte riktigt var min vanliga klädsmak. Basse åkte sen hem och vi gick hem till Malin för att göra oss och lägenheten iordning för kvällen.

Britta kom tidigare än vad vi räknat med. Det var kul. =D Men hon behövde också duscha så hon och Malin höll fortfarande på att göra sig iordning när alla hade kommit. ( Basse, Sara, Johannes och Calle ) Vid 22 drog vi iväg till bowlinghallen, det var knökat med folk. efter vår grupp som gick in fick bara 8 pers till komma in. Hade roligt där inne och vi drog iväg till Gabriels som vanligt efteråt en liten stund, Britta lämnade oss och gick in på Stadt. Jag, Malin och Sara gick till torngrillen där Sara blev hämtad av sin mamma och jag och Malin gick mot Stadt igen.

När vi kom till sparbanken, såg Malin en gubbe stå på den lilla trappan där vi tog kort på Balen ( innan vi gick iväg till stadt ). Han ramlade med huvudet före rakt ner i marken. Vi trodde han hade dött eller något sånt när han inte rörde på sig. Så vi gick fram till honom och hjälpte honom upp. Vi till och med hjälpte honom hem, han var sten packad och hade slagit upp näsan i marken, han var alldeles blodig på näsan. Det var lite läskigt när han ville att vi skulle följa med honom in i huset. Men vi lyckades komma där ifrån. Det känndes rätt bra efteråt när vi gick därifrån. =)

Vi träffade sedan Britta och Dennis vid Nickolai, sen gick hem till Malin och sov. Lägger in alla bilder på Bilddagboken senare när jag orkar, det blev massa bilder men många blev väldigt suddiga.  L Ö R D A G !   
Vaknade runt 12, Bakis och jätte huvudvärk. Vi la oss i Soffan och tittade på tv ett tag. Vid 16 gick vi iväg till Hemköp och köpte lite godis och mat. Sen gick vi tillbaka till Malin igen. Britta började göra sin berömda köttfärssås och spagetti. Sen kom Carro och Sara. Jag och Britta åkte och hämtade Basse. Vi tittade på Shutter. En skräckfilm skulle det vara, jag tyckte inte den var så läskig men det tyckte Britta hon hoppade till rätt många ggr brevid mig. =P Minns inte om vi hämtade Basse före eller efter filmen. Efter Shutter satt vi och tittade på hälften av Mysteriet på Greveholm. Gustav kom mitt i avsnitten.


 


Vi körde Gustavs Melodifestivalsspel som han hade med sig. Sen somnade jag där i soffan när dom satt och pratade om om allt mellan himel och jord! Vaknar sen av att dom sitter och kolla på Playboy! :O   S Ö N D A G !  
Vaknade av att Sara kom inspringande in i sovrummet och skrek "GODMORGON!!!". Jag ville bara kasta en av kuddarna på henne för jag var så trött. Men jag orkade inte. Gjorde mig iordning lite, slängde ihop mina saker och ringde mamma som kom och hämtade mig lite senare.

Det har varit rätt gött att ha sluppit sitt rum några dagar. Men det är alltid skönt att komma hem. Även om det gäller att komma hem till flera sidors matte räknande! =/ Julstädade lite lätt med mamma när jag kom hem. Bytte lakarn och sånt i sängen, det ska bli såååååå skönt att sova sen. Älskar att sova i nya lakan. =) Han som skulle köpa vårt gamla köksbord och stolar kom och hämtade det. Sen kom Moster och hennes man och fikade en stund. Mamma och pappa åkte med dom och kollade när deras unge/min kusin spelade hockey.

Nu ska jag sätta mig och göra klart matten. Sen ska jag titta på Supernatural och My name is Earl som jag misade i Fredags! =)

FEST

Sitter hemma hos Malin nu. Förfesten har precis börjat. Britta duschar, malin gör sig iordning, jag är mirakulöst klar i tid och basse häller upp chipsen! :) Sara kom nu precis också.. Nu väntar vi bara på Johannes sen kan festen börja. Det blir bowmlinghallen ikväll :D

Lussebullar!

Mamma gjorde bull- och lussebullsdegen  medan jag och Ida rullade och fixade till Bullana/Lussebullarna! 
  
  
  
 

Liknande inlägg