=|

Hade tänkt att jag skulle hinna uppdatera bloggen förut när jag kom hem från AF. Men Ida tog upp all min tid. Får se om jag gör det efter kalaset. Om jag kommer hem tidigt dvs.

Tjejkväll på Sockerbruket

Ällen kom och hämtade mig 16:30. Vi åkte till Linda för att hämta en laddare. Sen till kicks för Ällen skulle ha en slinghätta, jag köpte mig en ny maskara. Efter det var vi sena till Sockerbruket. När vi kom in så hade jag räknat med lite äldre tjejer sitta och sminka sig som jag skrev tidigare, det Ällen trodde och berättade för mig. Men när vi kom upp sprang det runt en massa små högstadietjejer där inne från Vara, Grästorp och Götene och blev sminkade, hade olika "lekar", sjöng singstar, åt popcorn, dansade och en massa mer. Så nu förstod jag lite bättre varför Ällen skulle dit och ta "kompisfoton". Det var ganska underhållande. Ällen var och letade efter lampor när vi kom dit så jag fick sitta och vänta i rummet så länge. Ungarna var väldigt otåliga. Nästan alla kom in och frågade om man kund ta kort snart och om jag satt på kö för att ta kort. Det tog lite tid innan allt var klart att börja ta kort men det blev ganska fina kort och alla blev glada för sina kort. För utom tre som klagade över storleken på korten när dom fick dom i slutet av kvällen. När alla som ville hade fått vara med på kort skrev Ällen ut dom och fick jag sitta och skära/dela korten och göra fin marginal på vissa. Sen packade vi ihop allt, gick ut i bilen drog till Linda och lämnade tillbaka laddaren och åkte till Willys och köpte lite gott.

Nu tänkte jag börja se Greek sen ska jag sova. AF imorn igen, kl 9 på morgonen. Vill inte gå upp tidigt.

Puss <3

  

Torsdag

( Det här inlägget skulle lagts ut för 4½ timmar sen, men jag han inte för Ällen kom.. )

Kom precis hem från stan. Det har varit full rulle hela dagen. Hämtade först Ida hos Pierre och åkte till Hemkompaniet för att hitta en present till Simone. Sen åkte vi till hjertbergs och handlade. Mycket folk, vi blev hungriga och tog en korv m bröd på cafét, dom hade fejk-ljus. Vi träffade Evelina med familj när vi var på väg tillbaka till bilen, dom satt och åt/fikade på cafét. När vi kom hem åt vi samtidigt som vi tittade på That 70s show. Sen drog vi iväg till stan igen vid 14. Ida skulle på makeup rådgivning på bodyshop så tills dess gick vi och kollade runt lite i affärerna. Sen fick jag gå en stund själv. Jag kom fram till att vi har väldigt lite affärer i lidköping som ligger mitt inne i centrum, där runt torget. Efter en halvtimme gick jag tillbaka till bodyshop. Hon var inte riktigt klar så jag fick vänta och köpte mig bodybutter jordgubb och en ansikt/smink spray. Efter det drog vi hem.  ...men dagen är inte sllut än. Ällen är på väg hit för att hämta mig. Jag ska med henne till Sockerbruket och göra henne sällskap när hon tar kort på folk som har sminkat sig. Har för mig att det var så hon förklarade för mig.

Liknande inlägg