Lördagkväll!

Kom nyss hem. Vart hos Johannes med Calle och sett lite bitar av olika filmer, sen åkte vi en sväng runt i stan. Jag sitter jag och lyssnar på Mamma och pappas "fest" här utanför mitt rum. Dom har lite vänner här som har varit här sen 18 tiden. Nu sitter dom och pratar och skrattar om fäbojäntan.

Förut satt jag och registrerade mig på kuren och tittade igenom hela filmen om vad kursen kommer handla om. Den var så seg och tog lång tid, men det var väl nödvändigt.

Ska sätta mig och titta på NCIS och äta lite glass som var kvar där ute, innan jag ska sova.

Lai Thai

Blev väckt av ett sms av Britta vid kl.12: "Vaken? Hi hi." Då gick jag upp och gjorde mig iordning. Vi hade bestämt att vi skulle äta på den nya Thai-restaurangen Lai Thai bakom Kopparporten. Vid 13:30 var jag klar, mamma och pappa skjutsade iväg mig till Malin. Där beställde Johan och Tobbe mat till oss alla fem ( Jag, Malin, Britta, Johan Tobbe ) och gick och hämtade det.

Det var gott och alldeles lagom mycket mat, jag beställde: Pad priaw whan kai som var Wokad kyckling med wokade grönsaker i sötsur sås. Och fick vårrullar till som jag gav bort sen, gillade dom inte.


  


Liknande inlägg