Härlig fredag.. eller inte!Har tråkigt, men orkar inte göra annat än titta på film.

Ont i huvudet och i det röda svullna ögat. Ser bara 75% av 100% resten av de 25% är suddiga. Tanten på vårdcentralen sa att om det blev värre skulle jag ringa igen och kanske komma in. Men nu får jag stå ut med det. Skulle vilja borra ett hål i min skalle så hjärnan får lite syre och trycket släpper. Det pulserar i hela huvudet. Ska sitta och leka med min sån där hår/huvud masserar sak som är på bilden, hela kvällen.

Vet inte vad jag ska se för film nu.
Det finns ingen bra. Jag vill se The ugly truth men jag hittar den inte.
:( Funderar på Watchmen men den verkar inte så rolig. Brüno vill jag inte sitta och se ensam, det är ju inte kul.

The Hangover
Sitter och tittar på film medan jag väntar på att dom ska ringa från vårdcentralen. The Hangover blev det den här gången, Knutssons tips och den var bra och rolig.

Handling:
Två dagar före sitt bröllop, åker Doug och hans tre vänner till Las Vegas för en svensexa de aldrig kommer glömma. Men i själva verket när tre brudgummarna vaknar nästa morgon, kommer de inte ihåg någonting från gårkvällen. Av någon anledning, hittar en tiger i badrummet och en sex månader gammal baby i garderoben i sin svit på Caesars Palace. Det enda de inte kan hitta är Doug. Utan aning om vad som framkommit och lite tid över innan bröllopet, sätter trion igång att ta reda på när saker gick fel och förhoppningsvis få Doug tillbaka till LA i tid för att gå nerför gången.

The Proposal
Det har blivit ganska mycket film på sista tiden. Här kommer ännu en, The Proposal. Det är inte världens bästa bild men funkar bra för mig. Det enda trökiga med att se just denna är att när man sett 72 min får man vänta i 54 min för att se fortsättningen. Det finns andra länkar att välja uppe i högra hörnet om ni inte orkar vänta, men det kan även vara sämre bild på de länkarna.

Handling:

Margaret Tate (Sandra Bullock) är en tuff chef som ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer myndigheterna henne på spåren, och hon måste deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes assistent (Ryan Reynolds) finns nära till hands, råkar det bli honom. Det nyblivna paret utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos assistentens familj i Alaska. Men till slut börjar äkta känslor att dyka upp...


Liknande inlägg