Tidig morsdag

Jag och pappa hade tråkigt nu på dagen så vi åkte runt i stan och försökte hitta en bra morsdagpresent till farmor. På Läcköblommor hittade vi den perfekte presenten. Hon och farfar brukar allltid klaga på att kråkerna pickar sönder deras jordgubbar. Så vi köpte en fågelskrämma till henne. Den var skit snygg och ganska billig, hon fick även choklad och trisslotter.   


Vi åkte hem till dom. Farmor var inte hemma så vi han sätte upp den i landet innan hon kom hem. Farfar var hemma och hjälpte oss, han gillade den. När vi kom hem senare ringde farmor och tackade för presenten. 

Skrämmande
Första gången jag såg Alexander Rybak som vann ESC. kände jag igen honom. Hade för mig att jag sett honom förut. Men jag kom inte på det. Några dagar senare satt jag och kollade igenom gamla kort från 2007 och hittade detta på Dima, som Ällen tagit tror jag. Dom skulle ju nästan kunna vara syskon. Skit likt, tycker i alla fall jag.

Regning dag

Har haft ganska tråkigt idag när det har regnat, så jag har roat mig med att fota lite i växthuset. (foto) Har även börjat se According to Jim. Man har ju sett de flesta avsnitten på tv så det kommer nog gå ganksa fort at kolla igenom hela serien. 

Vet inte vad jag ska göra imorn. Blir lite brännboll mot mammas jobb på kvällen. Får se vart man tar vägen sen.


Liknande inlägg