Snö

Känner att vintern börjar komma nu..

Stod ute på balkongen lite nyss och kände den kalla luften.
Det riktigt luktade vinter.
Jag vill ha snö i år, inte regn och slask.
Fin vit snö... i mängder.

Det är tur att man ska iväg och åka skidor till vintern/våren, så man kan få se lite snö iaf. Om det inte kommer något här nere i sverige menar jag. Längtar riktigt. Hösten är så jobbig. Vet inte om man ska ta jacka på sig eller inte, eller ha med sig paraply ifall det börjar regna.

Mmm Mmm Mmm Mmm

Sitter och hatar matten just nu.
Det är inte riktigt min grej, speciellt inte sannolikhetslära som vi började med idag. Det är så tråkigt, enda gången jag tycker det är kul med matte är när jag har löst en svår/jobbig uppgift. Men inte ens det är kul med sannolikhetslära.

Nej, till något roligare.. Jag fick träffa min nya sambo idag, Medina. Hon verkade jätte trevlig, men hon kommer inte vara här så mycket tydligen. Vet inte säkert varför, kan ha att göra med någon praktik hon pratade om. Det var iaf kul att träffa henne så man vet vem som ska bo med en från och med nu. Hon hade brotom iväg så jag och Linda han inte prata med henne så mycket.. men hon kommer ju tillbaka.

Every morning

Idag var det tråkig föreläsning med JoSY som vanligt. När jag kom hem försökte jag komma på vad jag ska göra för "pryl" till nästa inlämningsuppgit. Den här gången är det också en illustrator uppgift vi ska lämna in. På lektionen fick vi se lite exempel på saker som studenterna i tvåan lämnade in förra året. Det var helt otroligt bra saker. Kände bara vilken ångest man fick, eftersom jag själv är kass på illustrator. 

Men jag kom iaf fram till att jag skulle börja göra min blå kompaktkamera, får se om den blir så bra att jag vågar lämna in den. Nu ska jag titta klar på Smallville och sen sova. 


Liknande inlägg