Fota i Studion

Det var roligare än vad jag trodde att fota i studion. Fast att vara modell är inte lika kul som att stå bakom kameran. Vi 12 som var där fick dela in oss i grupper om fyra. Jag, Mai, Fiona och Pontus var första gruppen. Gött att få vara först och slippa vänta i 1-2 timmar. Fast dom bilderna blev snyggare i svartvitt, hoppas ni inte blir arga för att jag använd några av bilderna. Bara att säga till så tar jag bort dom. ^^,


En månad kvar

Det är en månad kvar i skolan och det är nu alla uppgifter börjar komma. Vi fick vårt andra projekt idag. Vi ska i grupp göra en blogg, undrar hur det här kommer gå. Utseendet är väl inget svårt, men jag vet inte hur vi ska lyckas koppla den till en databas.

Ikväll har jag suttit och gjort alla 10 piktogram till projektet om Rosenlundsbadet. Vi kanske inte kommer använda just mina men jag har iaf gjort exempel. Lyckades faktiskt använda "gubbarna" fast dom inte har några armar. ^^, Har även hjälpt Pierre med informationsblad om en fotbollsturnering igen. Fast den här gången utomhus på ågårdsvallen 14/5. Hade varit kul att vara där, men tror att jag kommer ha mycket att göra då.


Liknande inlägg