Väckt av Sotarn, Inte Okej!!

Kl 8.00 ringde det på dörren. Jag vände mig om i sängen och tänkte skita i det. Men det fortsatte ringa flera gånger. Precis som att han viste att jag låg där och sov och bara ville jävlas med mig! För när jag gick upp, kastat på mig kläder så hade han gått sin väg!! Vad är det om? Sen såg jag honom gå bort mot grannen så jag ringde mamma och kollade om sotarn skulle komma idag. Vi hade inte fått någon lapp om det. Men jag fångade honom på gatan och han skulle tydligen komma och ingen hade fått lapp på gatan.

Han fick iaf göra sitt jobb och nu är jag klarvaken efter allt spring här, så det är väl ingen idé att sova igen. Nu blir det frukost och kanske en film! :)

Ingen sista jobbdag.

Skulle ha jobbat sista dagen igår, men Eva är sjuk så jag fick åka dit vid kl 13 och jobba tre timmar när hon åkte hem. Kanske blir jobb imorgon också om hon fortfarande är sjuk. Jag skulle haft min sista dag den 30 juli. Men nu har nästan varje dag varit min sista. Men jag klagar inte, gött att tjäna lite extra pengar innan jag ska tillbaka till Jönköping.

Nu ska jag fortsätta se på Sverige - Skottland, innan det blir sängen. :)

Bingo på TrolmenMamma och pappa skulle jobba på Trolmen på söndagen,
så jag passade på att åka med och spela lite. Mamma vann 2000:-. Jag vinner aldrig nått. Dom säger ju att man har tur i kärlek om man har otur i spel. Men det har jag inte märkt mycket av!


Liknande inlägg