Promenad

Kom nyss in, var ute och gick i 1½ timme i kylan. Först tänkte jag bara gå ut och gå och se vart jag hamnade. Men det var inget bra för jag virra nästan bort mig i skogen. Så när jag hittade vägen borta vid röde påle bestämde jag mig för att gå mot stan. När jag kom till Skolan började det bli mörkt så jag hoppade på bussen och åkte tilbaka till Råslätt. Handlade lite ochgick hem. Nu har jag lite skoskav. Får nog knyta skorna lite bättre. Nästa gång jag går ut och går får det gärna vara lite varmare eller så får jag väl försöka påminna mig själv om att ha på mig mer kläder. För det var kallt när man inte hade kommit igång.

Det ser ut som jag är ledig imorn.. :)

 


Film kväll
Hade dålig fantasi idag så jag valde att se en film jag senast läste om, på Ällens blogg. Den var väl okej att fördriva tiden med. Lite långtråkigt kanske, har ju sett bättre filmer.

Handling:
Peter Klaven (Paul Rudd) är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl har hittat Sydney (Jason Segel) sätter denna nya vän hans relation med fästmön Zooey (Rashida Jones) på prov.Bra film, lite förutsägbar men underhållande. Ett plus att det finns snygga killar i filmen att titta på. ^^,

Handling:
En amerikansk actionfilm från 2008 i regi av Jeff Wadlow. I rollerna ses Sean Faris, Cam Gigandet och Djimon Hounsou. Jake Tyler har flyttat till en ny stad på grund av att hans yngre bror har fått ett tennisstipendium. Där hamnar han oförvållat i ett kickboxningsslagsmål och blir nerslagen på ett förnedrande sätt av mästaren Ryan McCarty. Jake har en ilska inom sig som han har svårt att behärska. Det hela blir mycket bättre då han blir meddragen till ett gym av sin nyfunna vän Max. På gymet tränas han av en fighting-veteran. Han undviker bråk för att vara en bra förebild för sin yngre bror. Men detta retar Ryan som desperat vill ta en match mot Jake för att bevisa att han är den största fightern. Ryan blir rasande då Jake till och med drar sig ur "Beat Down", en fightingtävling. För att få Jake att gå en match mot honom spöar han upp Max, Jakes bästa vän. Detta gör Jake rasande vilket leder till en avgörande match.

Someday

Målade lite imorses. Mest för att fördriva tiden. Kaninen blev bäst.
Min V-knapp börjar bli lite bättre nu. Spillde dricka i tangentbordet igår.. igen!
Fattar inte hur jag lyckas. Det är ett under att tangentbordet fortfarande fungerar.

Funderar på att ta en liten promenad imorn. Det inte vart jag ska ta vägen här längre..
Liknande inlägg