Insekter

Det kom in läskiga små insekter i veckan. En bolgeting och en stor dykare. dom är ca 3 cm stora båda två. På tal om ingenting så har jag blivit helt besatt av heroes igen. Dimas fel!    

Jobb och Spel

Jag har fått byta plats på jobbet nu. Mamma är ju tillbaka så jag sitter på Annelies nu när hon har semester. Den högen jag har på bordet bara växer och växer. Det blir inte mycket gjort i den högen när det ringer så mycket. Efter jobbet var jag och Ida och klippte oss sen åkte jag till Gustav en stund och spelade spel med honom Basse och Sara.

  

Victoria pizzeria, Birgerglass och Kubb

Söndagen, 18 juli, fyllde pappa år. Det var lite tråkigt för vår present till honom hade inte kommit än. Jag och Ida hade beställt, så han fick en trisslott bara för att få något, men han vann inget. :P Sen åkte han iväg till Borås och tittade på Elfsborg.

Vid 14.00 åkte jag iväg till Victoria pizzeria med Malin och åt med henne, Tommy och Britta. Dom har god Calzone. Sen blev det en glass på Birgers. Carro + pojkvän och Gustav kom dit också. Det var kul att träffa henne igen. :) När dom hoppade in i bilen och åkte hem till Kristianstad, Britta åkte med till Jönköping, Tommy åkte hem. Hämtade jag, Gustav och Malin Sofia och spelade kubb. Kul att få umgås med henne igen också.
Liknande inlägg