Helgen i Kristianstad och ÅhusLördagmorgon kom Sara, Malin och Gustav och hämtade mig och min packning vid kl 8.00. Vi åkte mot Jönköping, stannade på A6, köpte dricka till kvällen och åt frukost på IKEA. Man fick massa frukost där för bara 20:- och gott var det också. Sen fortsatte vi mot Kristianstad 15mil raksträcka. Jag satt och hjälpte Sara med kartläsandet medan Malin och Gustav sov den mesta tiden i bak.


 
När vi kom fram till Kristianstad mötte Carro oss ute på sin gata. Vi gick in och såg hennes fina lilla lägenhet, sen åkte vi iväg till Åhus och sola och badade en liten snabbis. 
 
  


Sen blev det en sväng inne på MAXI, där vi köpte grill mat och åkte hem till Carro och började grilla ute på hennes "gård". Samtidigt gjorde vi oss iordning för kvällen och började kalasa lite. 
 
 
 
 Vi drog iväg till Åhus och gick på den nya natklubben Martin&Martin som hade premiär. Kön tyckte jag var roligast att stå i. Jag lyckades ta mig in föra de andra, så jag fick stå inne och vänta på de andra istället. Sara och Malin satte sig på stranden istället för att komma in och dansa med mig, Gustav och Carro.
Vi höll på att missa bussen tillbaka till Kristianstad när vi skulle hem, det var tur att vi gick ut tidigare än vi hade tänkt. Somnade ganska fort när vi kom hem till Carro igen.
LIDKÖPING - JÖNKÖPING - KRISTIANSTAD - ÅHUS
Nästa dag var det så varmt inne att det inte gick att vara där.
Vaknade svettig som en gris, det måste varit 30+ där inne. Vi gjorde iordning vår packning och Carros lägenhet och åkte till McDonald's och åt, sen tog vi en Lyx shake på Max innan vi sa hejdå till Carro och åkte hemmåt. Vi stannade i Jönköping och hämtade min post och gick på IKEA igen. 
 Sen blev jag avsläppt först hemma med all min packning, och det var bara att börja packa upp och göra mat till jobbet nästa dag.


Liknande inlägg

Kommentera här: