Skumma tågresenärer

Så konstigt folk det finns på tåget mellan Skövde och Nässjö. På vägen till Lidköping i onsdags satt jag mitt emot en "gubbe" eller äldre man kanske man ska säga. Han satt och tittade på två barn som bråkade med varandra brevid oss. Han slutade inte titta för än mamman, antar att det var mamman iaf, sa att de skulle gå av. När han inte hade något att titta på längre så började han vrida och vända på sig. Nästan som en katt gör när den ska sova. Han var nog väldigt rastlös. Tillslut somnade han, men han slutade inte röra på sig för det. Han gick iaf av i Falköping vilket var väldigt gött för då fick jag lite mer plats med benen, var rädd att han skulle sparka till mig när han satt där och sprattlade med benen för att han inte kunde hitta en bra ställning att sova i.

På vägen hem idag satt det en "utlänning", vet inte om han vär svensk han såg iaf utlänsk ut, och tittade på mig. HELA tågresan! som tur var kunde jag sitta och titta ut genom fönstret och inte bry mig om honom. Men jag såg i fönstrets spegelbild att han tittade på mig helatiden. Kändes nästan som han skulle gå eftermig ut också eftersom han reste sig samtidigt som mig när vi stanna i Jönköping, och jag satt ändå kvar tills tåget hade stannat helt. Det är inte många som gör det.

Nu ska jag in till stan igen.
Så mycket resande jag har gjort idag från Lidköping hit och in till stan fram och tillbaka tvågånger, så kan man nästan tro att jag lever på resande fot. ^^,