Feng HuangEastern Fenix, vår grupps förslag på namn till Magasinet som vi ska göra i Kina. Har suttit och skissat på en Fenix fågel i några timmar nu, kommer inte på någon bra logotyp som vi ska rösta om på fredag.

Snart måste man nog börja fundera på vad som ska packas också. Jag vet, det är ett tag kvar, men jag gillar att vara ute i god tid. Känns ju inte värt att packa för mycket, men jag kommer ju ändå behöva det vanliga som jag alltid använder hemma. Kläder och sånt går ju att köpa där, men man vill ju inte slösa för mycket pengar så onödigheter som aldrig kommer användas igen sen. Då käns det ju mer värt att ha med lite som man får tvätta där sen.


Så vad ska man göra? Hur mycket och vad ska man packa för att vara borta i en månad!? :S

Skiss

Skissen ska föreställa mig själv, en uppgift från skisstekniken som ska vi inne nästa måndag.
Blev väl rätt okej för att vara första gången jag skissar av mig själv, även fast den inte är så lik...Efter en lång dag i skolan blev det en timmes "rast/paus" med Miami Medical och chokladmuffins.
Sen började sökandet på ett namn och logga till vårt Kina magasin. Gick inge vidare att komma på något, har så dålig fantasi nu när jag bara tänker på rapporter helatiden. Snart ska jag packa ihop mina saker och springa bort till Andreas.

Liknande inlägg