Fotosekvens-uppgift

Funderar på om man skulle ta sig hem till Lidköping nu på onsdag eftermiddag och göra fotosekvens-uppgiften. 

"Du ska producera en fotosekvens med fem stillbilder som tillsammans visar en yrkesman eller ett hantverk. Med det menas t.ex. hur en produkt tillverkas, hur en murare arbetar eller hur man byter däck på en bil . I skildringen kan maskiner och maskinprocesser förekomma, men sekvensen ska också inkludera människan."

Känner att om jag ska kunna göra den där jag vill så borde jag göra den nu i början när vi inte har börjat med alla grupparbeten än, eftersom jag måste vara i Lidköping på vardagarna då de arbetar.Frågan är ju bara om jag har råd med det. Får se om man kanske kan få med mamma och Ida på en shoppingtur på A6 i helgen.

Flaggor på Naglarna

Har lite tråkigt så jag målade mina naglar.
De var redan blåa så jag passade på att göra flaggor med blått i.
Lite svårt att se alla färger kanske, när jag tog kort på alla fingrar samtidigt.

Kan ni gissa vilka flaggor det är? ^^,


That's true

Har inte fått mycket gjort den här veckan. Tur att vi inte riktigt har kommit igång med de nya kurserna än.


Åkte till skolan vid 12 idag för att få lite mer information om Kina-resan, av de som var där förra året. Lite sånt som kan vara bra att tänka på innan och när man är där. Sen blev det redovisning av 3D projektet, kände att vårt projekt var det "simplaste", kortaste men kanskeändå lite kul.  Kunde inte sluta skratta åt att vårat var så dåligt mot de andras. Vi skulle nog beövt sitta med det lite mer. Men man kunde ändå bara få Godkänt på det, så jag är nöjd. ^^,

Fick även tillbaka 3D tentan. Jag blev Godkänd på den med, fick till och med en 4:a. Surt att vara en poäng från en 5:a, det retar mig lite. Men är ändå nöjd, trodde jag inte skulle klara det alls. Gött att slippa plugga till det igen sen.

Liknande inlägg